N.B. Onder de knop 'meer info' hierboven staan nog meer beschrijvingen van Wild Rose door Julian Barnard en Mechthild Scheffer.

Bachbloesem Wild Rose

Bachbloesem Wild Rose ...is voor mensen die alles wat het leven hen toewerpt hebben geaccepteerd, en de strijd om vervulling hebben opgegeven.
 
In deze toestand leveren we ons over aan de manier waarop dingen zijn, zover dat we niet klagen of bijzonder ongelukkig zijn. In plaats daarvan halen we onze schouders op - het heeft geen zin de dingen te proberen te veranderen - en drijven gewoon verder.
 
De remedie helpt om opnieuw interesse in het leven te wekken. In een positieve Wild Rose toestand zijn we onbezorgd. In plaats van apathie voelen we een doelbewustheid die zorgt voor meer geluk en genot.
 


De beschrijving van Dr. Bach

Dr. Edward Bach

Zij die schijnbaar zonder voldoende reden zich overgeven aan alles wat gebeurt, en gewoon maar door het leven heen glijden, het nemen zoals het is, zonder dat ze ook maar enige moeite doen om iets te verbeteren en een beetje vreugde te vinden. Ze hebben zich zonder te klagen overgegeven aan de moeilijkheden van het leven.

- De twaalf genezers en andere remedies


 
 

"Ze hebben zich overgegeven aan de moeilijkheden van het leven"

- Dr. Edward Bach, 1936

Meer beschrijvingen van Wild Rose door: Mechthild Scheffer     / Julian Barnard     / Edward Bach 
 

 
Ga naar remedie-index
< >

lieverbeter.nl:   ALLES over Bachbloesems