N.B. Onder de knop 'meer info' hierboven staan nog meer beschrijvingen van Walnut door Julian Barnard en Mechthild Scheffer.

Bachbloesem Walnut

Bachbloesem Walnut ...is de remedie die helpt om ons te beschermen tegen invloeden van buitenaf in het algemeen, en tegen de gevolgen van verandering in het bijzonder.
 
Walnut mensen zijn bezig hun doel in het leven te vervullen, maar gaan soms twijfelen aan hun weg wanneer ze de meningen, theorieŽn en overtuigingen van anderen horen. In tegenstelling tot Cerato mensen vragen mensen in een Walnut-toestand niet actief naar de mening van anderen. Maar meningen worden toch gegeven: ze kunnen bijna ondanks zichzelf beÔnvloed worden.
 
Als remedie tegen de gevolgen van verandering is Walnut nuttig bij alle overgangs-momenten in het leven, van geboorte tot tanden krijgen tot naar school gaan tot puberteit tot trouwen tot kinderen krijgen tot pensionering en daarna. Het helpt om bindingen met het verleden te verbreken zodat we gemakkelijker verder kunnen gaan.
 


De beschrijving van Dr. Bach

Dr. Edward Bach

Voor hen die duidelijke idealen en ambities hebben in het leven, en ook bezig zijn ze te vervullen, maar die in uitzonderlijke gevallen in de verleiding komen om afgeleid te worden van hun eigen ideeŽn, doelen en werk door het enthousiasme, de overtuigingen of uitgesproken meningen van anderen. De remedie geeft standvastigheid en bescherming tegen invloeden van buitenaf.

- De twaalf genezers en andere remedies


 
 

"Geeft bestendigheid en bescherming tegen invloeden van buitenaf"

- Dr. Edward Bach, 1936

Meer beschrijvingen van Walnut door: Mechthild Scheffer     / Julian Barnard     / Edward Bach 
 

 
Ga naar remedie-index
< >

lieverbeter.nl:   ALLES over Bachbloesems