Waar kan ik bachbloesems kopen?

 
Niet via deze algemene informatie-site, wel via de site van mijn Bachbloesem-praktijk.  
 

De remedies van Bach

Bach vond 38 remedies, die ieder gericht zijn op ťťn eigenschap van de patiŽnt. Na een gesprek met de patiŽnt koos hij enkele remedies die hij mengde tot een persoonlijke remedie voor die ene mens.  
Daarnaast had hij ťťn combinatie voorgemengd voor noodgevallen, wanneer er geen tijd was om rustig een keuze te maken, of wanneer de patiŽnt bijv. bewusteloos was. Deze combinatie is bekend geworden onder de naam Rescue.  
Deze 39 remedies zijn (als voorraadflesje) verkrijgbaar in de meeste goede gezondheidswinkels.  
Om zelf de juiste combinatie te vinden is nog wel wat studie nodig.  
 

Bachbloesem-mix op basis van een klacht

We zien steeds meer sites verschijnen met Bachbloesem-mixen, gebaseerd op een klacht. Dit is precies wat Bach NIET wilde. Volgens Bach hoort juist de patiŽnt in het middelpunt te staan, niet de klacht. Het feit dat medicijnen gemaakt werden voor klachten was voor Edward Bach zelfs een belangrijke aanleiding om zijn eigen Bachremedies te ontwikkelen. Verschillende (types) mensen hebben immers verschillende remedies nodig bij dezelfde klachten.  
 

Voor u op maat gemengde combinaties

Toch blijkt er behoefte te bestaan aan remedies op basis van een klacht, zonder dat eerst een gesprek nodig is. Hoe kunnen we dan een persoonlijke remedie maken met de klacht als ingang? Als u op de site van mijn Bachbloesem-praktijk een klacht aanklikt, dan komt u bij een lijstje met zinnetjes die niet langer over de klacht gaan maar over uzelf. Op basis van de zinnetjes die u aanklikt stellen wij een persoonlijke combinatie voor u samen.  
Als dat is wat u zoekt, kijk dan hier: Bachbloesem kiezen op basis van een klacht.  
 
Op die site kunt u ook een remedie vinden op basis van een algemene vragenlijst of via een consult (via e-mail of in de praktijk).  
 
 

lieverbeter.nl:   ALLES over Bachbloesems